Rannetuki (ranneortoosi), peukalotuki (peukalo-ortoosi) ja tenniskyynärpään tuki (epikondyliittituki)

Kysy meiltä, mikäli olet epävarma sinulle sopivimman tuen valinnassa. Keskustelu ammattitaitoisten työntekijöidemme kanssa auttaa löytämään parhaan yksilöllisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Alta löydät esimerkkejä laadukkaiden tuotteiden valikoimastamme. Lisäksi saatavilla on kattava valikoima tilaustuotteita eri valmistajilta.

Selection rannetuki

Mukavantuntuinen ja joustava ranneortoosi, joka on valmistettu modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista. Materiaali antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Rannetuessa on muotoiltu muovinen tukilasta volaaripuolella ja joustavampi suora muovilasta dorsaalipuolella. Tukilastat voidaan irrottaa. Kaksiosainen kiinnitys tekee tuen avaamisen ja sulkemisen helpoksi yhdellä kädellä. Peukalonauhaa voidaan säätää. Materiaalia voi muotoilla saksilla parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Käyttösuositus:

 • Tulehduksen aikainen ranteen suojaus
 • Rasitusvammat
 • Reumaattiset vaivat
 • Ranteen kulumat
Selection rannetuki
Mukavantuntuinen ja joustava Selection rannetuki

Wrist lacer II rannetuki

Erittäin stabiili rannetuki, jossa on muotoiltavat ja irrotettavat alumiinilastat dorsaali- ja volaaripuolella. Tuen sisäpuolella distaalin nyörityksen kohdalla oleva pehmuste suojaa peukalontyviniveliä. Tuki on valmistettu kulutusta kestävästä mokkamateriaalista, jonka vuoraus on ilmava. Ainutlaatuinen kiinnityssysteemi tukee rannetta tasaisesti kaikkien neljän nauhan avulla. Kompressiota voidaan helposti säätää sopivaksi henkilöille, joiden kyynärvarsi ja ranne ovat epätavallisessa asennossa. Nyöritys on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Peukalo-osaa voidaan säätää.

Käyttösuositus:

 • Karpaalikanavasyndrooma
 • Posttraumaattisesti ja postoperatiivisesti
Wrist lacer II ranneortoosi
Erittäin stabiili Wrist lacer II rannetuki

Rannetuki Selection, lyhyt

Mukavantuntuinen ja joustava rannetuki ilman lastaa. Tuki on valmistettu modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Tämä rannetuki tukee rannetta ja antaa kevyen kompression estämättä kuitenkaan sen liikkuvuutta. Nyörillinen kiinnitys tekee tuen avaamisen ja sulkemisen helpoksi yhdellä kädellä. Peukalonauhaa voidaan säätää. Materiaalia voi muotoilla saksilla parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Käyttösuositus:

 • Krooniset kiputilat
 • Nivelkulumat ja ylirasitus, nivelen yliliikkuvuus
 • Ranteen raskaat liikkeet ja kipujen ennaltaehkäisy
Rannetuki Selection lyhyt
Rannetuki Selection, lyhyt, ilman lastaa

Peukalorannetuki Selection

Mukavantuntuinen ja joustava rannetuki, joka on valmistettu modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista. Materiaali antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Peukalo-osa antaa tukevan materiaalinsa ansiosta hyvän tuen peukalolle, sekä pitää sen neutraalissa asennossa. Peukalorannetuessa on muotoiltu muovinen tukilasta volaaripuolella ja joustavampi suora muovilasta dorsaalipuolella. Tukilastat voidaan irrottaa. Kaksiosainen kiinnitys tekee tuen avaamisen ja sulkemisen helpoksi yhdellä kädellä. Peukalo-osaa voidaan säätää. Materiaalia voi muotoilla saksilla parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Käyttösuositus:

 • Ranteen ja peukalon suojaus tulehduksissa
 • Rasitusvammat
 • Nivelkulumat ja ylirasitus
Peukalorannetuki Selection
Peukalorannetuki Selection ranteen ja peukalon suojaukseen

Peukalotuki Selection

Mukavantuntuinen ja joustava peukalo-ortoosi, joka antaa lisätukea peukalon ympärillä oleviin rakenteisiin. Tuki vähentää rasitusta peukalonivelissä ja antaa lisää tukea niille. Se myös tukee ja suojaa peukalon MCP-niveliä. Tuki on valmistettu modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää, sekä tuntuu mukavalta sitä vasten. Lepoasennossa peukalo pysyy neutraaliasennossa rasittamatta lihaksia ja niveliä. Tuki voidaan leikata haluttuun muotoon.

Käyttösuositus:

 • Reumasairaudet
 • Rasitusvammojen ehkäisy
 • Peukalonivelen yliojennus
 • CMC-I artroosin lievitys
Selection peukalotuki
Selection peukalotuki ihoa myötäilevästä materiaalista

Peukalotuki Vission

Lastallinen peukalotuki tukee peukaloa ja sen ympärillä olevaa aluetta. Tuen sisäpuolella oleva materiaali on rakennettu siten, että se ei paina niveliä tai peukalolihasta. Materiaali on tukevaa ja kulutusta kestävää. Tuki on sisältä pehmeän ja mukavantuntuinen.

Käyttösuositus:

 • Peukalonivelen instabiliteetti (CMC- tai MCP-nivel)
 • Nivelkulumat
 • Rasitusvammat
 • Reumakivut
Vission peukalo-ortoosi
Lastallinen Vission peukalotuki

Tenniskyynärpäätuki Epigel

Mukava ja matalaprofiilinen epikondyliittituki, jossa on kaksi liikuteltavaa ja tärähtelyä vaimentavaa geelityynyä. Geelityynyt keventävät painetta kompressoimalla ekstensori- ja fleksorilihaksia. Ei purista kyynärvartta. Yksinkertaisen kiinnityksen ansiosta helppo pukea ja riisua.

Tenniskyynärpäätuki Epigel
Mukava ja matalaprofiilinen tenniskyynärpäätuki Epigel

Tenniskyynärpäätuki Epitec Fix

Vähentää painetta ojentajalihasten kiinnityskohdassa. Tukevalla solkikiinnityksellä oleva epikondyliittituki, jossa viskoelastinen pelotti hieroo ja painaa oikeaan kohtaan.

Tenniskyynärpäätuki Epitec Fix
Tenniskyynärpäätuki Epitec Fix tukevalla solkikiinnityksellä